Menorca al març

Aqui obrim la primera entrada per a cadascun dels mesos a l’illa amb idees de coses per fer i veure. Que gaudiu!

1.- Anar a veure i recorrer a peu els voltants dels prats i zones humides que desapereixen a l’estiu, com el de Lluriac

2.- Anar a passejar a les millors platges de l’illa. Tota la platja per nosaltres, com Mitjana. I aprofiteu per veure des de la platja una posta de sol.

3.- Fer algun tram del camí de cavalls; més de 180 Km per conèixer la nostra illa amb paisatges desconeguts.

4.- A l’illa tenim més de 1400 monuments declarats d’interès cultural (BIC), i a més, s’està treballant per optar a la candidatura de la cultura talaiòtica com a Patrimoni de la Humanitat. Conèix-la!

El mes de març es fantástic per recòrrer camins i coneixer nous indrets. Si el temps no acompanya també podem aprendre una mica més sobre la història illenca en el Museu de Menorca o a qualsevol altre de les principals ciutats. També podem entrar a una galeria d’art i veure les obres dels pintors menorquins, per exemple.

Aquest mes comencen a obrir molts restaurants amb ofertes de menús de cap de setmana que val la pena aprofitar. No us ho perdeu!

P1240485NarcissusP1120996OrquideaP1180434Orquidea Piramidal

5.- Si aneu pels camins podreu gaudir de la flora de primavera, i en especial, de les nostres orquídees, que comencen a florir aquest mes de març.

6.- Si plou, perdeu-vos en un cinema, i especialment, en una sessió de cinema club, amb projeccions diferents e inèdites la majoria. Per què no?

foto de menorca.info

7.- En aquest mes també es sol fer la Fira del Camp, una fira diferent per tots aquells que viviu en una ciutat.

8.- Rutes de tapes pels bars, solen començar aquest mes en diferents poblacions. Ñam!. Aquí trobareu informació.

9.- Us recomanem que mireu la programació del Teatre Principal de Maó, on es pot gaudir d’una gala lírica d’alt nivell. Ah!, aquest és el teatre d’opera més antic en funcionament de tota Espanya!.

"Teatre Principal" (foto de carlesmascaro.com)

“Teatre Principal” (foto de carlesmascaro.com)

y 10.- Acabem, però tenim moltes més opcions e idees per qui ens visita. Us deixem algunes més i us emplacem a que llegiu el diari Menorca, on trobareu informació de molts activitats. Salut!

… obres de teatre, concerts d’orgue, xerrades, visitar una ermita, …

Anuncis