Cala Mica

Esta entrada está en castellano y an catalán.

Costa d’arribar, una “mica”, ja que el camí de cavalls des de cavalleria fins aquí té algunes costes un poc pronunciades.

Com ja he dit moltes vegades, fora de temporada les platges tenen un encant especial, i si no, mireu aquestes fotos d’avui que, tot i que estava ennuvolat, no desmereixen en rés el paisatge.

Avui hem anat d’excursió a Cala Mica, hem tingut la sort de poder comptar amb una persona del GOB que ens ha explicat un poc de geologia, del paisatge que vèiem i trepitjàvem i un poc de botànica, així que ara ja sabem quines plantes son algunes de les que ens envolten, i també, les seves singularitats.

És fantàstic per que quan camines per un lloc, quan et mostren la natura, ja no veus aquest lloc de la mateixa manera mai més. De sobta et fixes amb les plantes , en les roques, en el  color del sòl, en … tot, i comences a notar que aflora el sentiment de protecció cap a tot el que t’envolta.

Rés m’agradaria més que transmetre aquest sentiment de protecció cap a la nostra natura, la nostra fauna, la nostra flora, … la nostra Menorca, en definitiva.

Us convit a que conegueu Cala Mica.

———————————————————————

Cuesta un poco llegar a cala Mica, ya que el camí de cavalls, desde Cavalleria hasta aquí tiene algunas cuestas pronunciadas.

Como ya he dicho muchas veces, fura de temporada las playas tienen un encanto especial, y si no, mirar las fotos de hoy, que aún estando nublado, el paisaje.

Hoy hemos ido de excursión a Cala Mica, hemos tenido la suerte de poder contar con un guía del GOB que ha compartido con nosotros sus conocimientos sobre la geología del paisaje que íbamos viendo y pisando, y también sobre botánica, de modo que ahora ya sabemos qué plantas son algunas de las que nos rodean, y también, sus singularidades.

Es fantástico porque cuando caminas por un lugar, cuando te muestran la naturaleza, ya no ves ese lugar del mismo modo nunca más. De repente te fijas en la flora que te han mostrado, en las rocas, en el color del suelo, … en todo. Y empiezas a notar que aflora el sentimiento de protección hacia todo lo que te rodea.

Nada me gustaría más que transmitir ese sentimiento de protección hacia nuestra naturaleza, nuestra fauna, nuestra flora, … nuestra Menorca, en definitiva.

Os invito a que conozcáis Cala Mica.

Per saber més/Para saber más:

Fitxe de la platja / Ficha de la playa

Anuncis